Nefungující translator při volání errorPresenteru

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
mordare
Začátečník | 117
+
0
-

Zdravím snažím se rozjet Error presenter, ale vždy když mi web spadne do chybové hlášky (např 404) tak místo toho vyskočí Defaultní chybové hlášení 500, které se načte přímo z Tracy a né z error presenteru.
Když jsem si v Neonu nastavil catchExceptions: yes tak už se mi vykreslí šablona 404 z errorPresenteru, Ale zároveň s chybovým hlášením laděnky Call to undefined method Latte\Template::translate(). (Kvůli tomu to asi přesměrovává na tu 500.) Ale mě spíš zajímá proč mi to padá na překladači, když translator normálně nastavuju a do šablon posílám.
Používám Nette 2.2

BasePresenter:

public function __construct(Nette\Database\context $database,Model\UserManager $userManager){
        $this->userManager = $userManager;
        $this->videos = new Model\PzVideo($database);
        $this->database = $database;

}

public function startup() {
		parent::startup();
		$this->pzCache = new Cache($this->storage);
		$this->translator = new \App\Model\MyTranslator($this->database, $this->pzCache);
		$this->tagsModel = new Model\PzTags($this->database, $this->pzCache);
	}

ErrorPresenter je základní z nette:

public function renderDefault($exception)
	{
		if ($exception instanceof Nette\Application\BadRequestException) {
			$code = $exception->getCode();
			// load template 403.latte or 404.latte or ... 4xx.latte
			$this->setView(in_array($code, array(403, 404, 405, 410, 500)) ? $code : '4xx');
			// log to access.log
			Debugger::log("HTTP code $code: {$exception->getMessage()} in {$exception->getFile()}:{$exception->getLine()}", 'access');

} else {
			$this->setView('500'); // load template 500.latte
			Debugger::log($exception, Debugger::EXCEPTION); // and log exception
		}

if ($this->isAjax()) { // AJAX request? Note this error in payload.
			$this->payload->error = TRUE;
			$this->terminate();
		}
	}

Editoval mordare (29. 4. 2015 12:09)

ViPEr*CZ*
Člen | 818
+
0
-

Já tu tedy nastavení do šablony nikde nevidím. Btw použití toho new v startup pro služby je opruz. Použijte config.neon pro definice a injectování.