Nette projekt na localu funguje, na firemním serveru ne
- n.u.r.v.
- Člen | 485
Ahoj, chtěl jsem na náš firemní server,kde běží apache 2.4, nasadit svůj nette projekt, který mě běží na localhostu.
includovaná konfigurace apache:
<IfModule mod_ssl.c>
<VirtualHost *:442>
ServerAdmin ja@seznam.cz
DocumentRoot "D:\Web"
SSLEngine on
SSLProtocol all -SSLv2
SSLCipherSuite ALL:!ADH:!EXPORT:!SSLv2:RC4+RSA:+HIGH:+MEDIUM
SSLCertificateFile "D:/Web/cert/project_new.cert"
SSLCertificateKeyFile "D:/Web/cert/project_new.key"
SSLCertificateChainFile "D:/Web/cert/project_new.pem"
SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" nokeepalive ssl-unclean-shutdown
<Directory />
Options FollowSymLinks
AllowOverride All
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>
</VirtualHost>
</IfModule>
Alias /project_new_stable "D:/Web/project/stable_new/www-ssl"
<Directory "D:/Web/project/stable_new/www-ssl/www">
SSLRequireSSL
Options +FollowSymLinks
AllowOverride All
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>
Alias /nette_sandbox "D:/Web/nette_sandbox/www"
<Directory "D:/Web/nette_sandbox/www">
Options +FollowSymLinks
AllowOverride All
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>
Projekt by měl jet na http port 442.
Když dám jen adresu webu, tak se správně doplní /login (protože user není přihlášen), ale problém je, že to pak hned spadne – při načítání webu mi browser hodí chybu, že Připojení bylo ukončeno vzdáleným serverem.
Koukal jsem do temp a nette si vytvořilo složky _Nette.RobotLoader a Nette.Configurator, takže nette na chvilku naběhne.
Zkusil jsem i zrušit ssl ale také to nepomohlo.
Nasadil jsem tedy čistý nette sandbox a ten mě naběhne (stránka congratulations).
Tady je můj htaccess a router, který funguje na localu, na tom serveru ještě musím smazat RewriteBase /, jinak dostanu chybu /www/index.php not found:
htaccess:
# enable cool URL
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
Redirect 301 /seznam-testu/index.php /seznam-testu/
RewriteRule !\.(pdf|js|ico|gif|jpg|png|css|rar|zip|php|mp3|tar\.gz)$ www/index.php [L]
</IfModule>
# enable gzip compression
<IfModule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/plain text/xml text/css application/x-javascript text/javascript application/javascript application/json
</IfModule>
router:
class RouterFactory
{
/**
* @return \Nette\Application\IRouter
*/
public function createRouter()
{
$router = new RouteList();
$router[] = new Route('seznam-testu', 'TreeModule:Testlist:default', Route::SECURED);
$router[] = new Route('set-info/<test_id [0-9]+>', 'TreeModule:Tree:testinfo', Route::SECURED);
$router[] = new Route('article/<article_id [0-9]+>/<tsi [0-9]+>', 'TreeModule:Tree:article', Route::SECURED);
$router[] = new Route('test-popis/<id [0-9]+>', 'TestModule:Test:testDescription', Route::SECURED);
$router[] = new Route('test-priprava/<id [0-9]+>/<hash>', 'TestModule:Test:testInfoBefore', Route::SECURED);
$router[] = new Route('init-test/<id [0-9]+>/<hash>[/<age [0-9]+>]', 'TestModule:Test:initTest', Route::SECURED);
$router[] = new Route('run-test', 'TestModule:Test:runTest', Route::SECURED);
$router[] = new Route('test-konec/<id [0-9]+>/<hash>', 'TestModule:Test:testInfoAfter', Route::SECURED);
$router[] = new Route('zrusit-test[/<no_message [0-9]+>]', 'TestModule:Test:cancelTest', Route::SECURED);
$router[] = new Route('autologin-snd/<sndu [0-9]+>/<pu [0-9]+>/<hash>', 'UserModule:Sign:autologinSND', Route::SECURED); //LOGIN
$router[] = new Route('autologin-databox/<cf [0-9]+>/<hash>/<signature>', 'UserModule:Sign:autologinDatabox', Route::SECURED); //LOGIN
$router[] = new Route('first-autologin-snd/<sndu [0-9]+>/<hash>', 'UserModule:Sign:firstAutologinSND', Route::SECURED); //LOGIN
$router[] = new Route('login/<locale=cs cs|sk>', 'UserModule:Sign:in', Route::SECURED); //LOGIN
$router[] = new Route('logout/<locale=cs cs|sk>', 'UserModule:Sign:out', Route::SECURED); //LOGIN
$router[] = new Route('<presenter>/<action>[/<id>]', 'UserModule:Sign:in', Route::SECURED);
return $router;
}
}
Nevíte čím to může být? Díky
Editoval n.u.r.v. (8. 7. 2014 15:41)