Class App\KontaktyModule\Model\Kontakty used in service ‚22_App_KontaktyModule_Model_Kontakty‘ has not been fo

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Mirek
Člen | 86
+
0
-

Mám problém – po nakopírování na webserver se mi objevuje tato chyba. Odhaduji, že je způsobena špatnou velikostí písmen, neboť na localhostu na windows to funguje dobře. Dokázal by mě někdo nasměrovat, kde hledat chybu?

V adresáři app/KontaktyModule/model/ mám soubor Kontakty.php s namespace App\KontaktyModule\Model a to mám jako službu v configu: – App\KontaktyModule\Model\Kontakty

Tomáš Votruba
Moderator | 1114
+
0
-

Promazat cache jsi zkoušel?

Mirek
Člen | 86
+
0
-

Ano, to bylo první, co jsem zkusil.

Michal Vyšinský
Člen | 608
+
0
-

Používáš na složku app Nette RobotLoader nebo composer autoloader?

Mirek
Člen | 86
+
0
-

Tak to nevím. Čím je to určené?
Edit: Composer nepoužívám, takže nejspíš Nette RobotLoader

Editoval Mirek (16. 6. 2014 13:48)

Michal Vyšinský
Člen | 608
+
0
-

Hm, tak to by mohlo být jedině problém s cache, ale jak píšeš, tak si ji smazal. Jsi si jistý, že nemáš někde překlep nebo něco?

wicked
Člen | 290
+
0
-

Model malé m?

Michal Vyšinský
Člen | 608
+
0
-

wicked napsal(a):

Model malé m?

V případě Nettího RobotLoaderu by to právě vadit nemělo, ten najde vše všude, kam mu nastavíš, abby se koukl.

wicked
Člen | 290
+
0
-

Osobně se mě párkrát stalo že opravdu toto vadilo. I když rebootloader vidí všude, malé a velké písmenka vadí (to by jsi je tím pádem nemusel nikde dodržovat)

MartinitCZ
Člen | 580
+
0
-

Velikost písmen vadí i Robotloaderu.
Stímto ti moc nepomůžem. Musíš koukat písmenko po písmenku. Většinou je problém v názvu souboru případně cestě k němu.

Mirek
Člen | 86
+
0
-

Díky všem za rady, ale dva dni jsem byl mimo a nemohl jsem se tomu věnovat a teď když jsem se na to znovu vrhnul, tak jsem překvapen, neboť mi Nette nahlásilo jinou chybu, se kterou jsem si snadno poradil a nyní vše funguje jak má.