Nefunkcni cross subdomain cookies
- Jan Mikeš
- Člen | 771
Mam nasledujici nastaveni v configu:
nette:
session:
savePath: '%appDir%/../temp/sessions'
cookieDomain: ".foo.cz" # tecka na zacatku je schvalne
expiration: 14 days
Backend modul mi bezi na admin. subdomene. Pokud zrusim nastaveni cookie_path vse je ok, jenze ja bych chtel aby mi $user->isLoggedIn() fungovalo i mimo admin subdomenu. Jak toho docilit? Resil jste nekdo podobny problem?
Aplikace se chova jako by cookies byly vyple – po prihlaseni chybi flashmessage, a prihlaseni jako takove se nekona, ihned redirect zpet na form. Avsak do /temp/sessions/… je vse zapsano uspesne vse tak jak ma byt.
- Jan Mikeš
- Člen | 771
A ty jsi provadel prihlaseni na hlavni domene a pote pracoval na subdomene? Ja totiz provadim prihlaseni rovnou na admin.* subdomene a na hlavni domene $user->isLoggedIn() vraci false. Udelam tedy maly test, provedu prihlaseni na hlavni domene a pote presmeruji na admin.* jestli tam bude vracet TRUE.
- Jiří Nápravník
- Člen | 710
Btw neměl jsi předtím tu cookieDomain nastavenou jinak? Mě se někdy stane, ež když to změním, tak mi to v prohlížeči stávkuje a musím ho buď pročistit cache, nebo jiný prohlížeč.
- Jan Mikeš
- Člen | 771
@Jiří Nápravník: mel, proto to pokazde zkousim v jinem prohlizeci, ktery nema zacachovani, jiank to zlobi
@akadlec: bohuzel bez rozdilu, sessions se ulozi, vse je ok, ale nette je proste neprecte, zkousim to tentokrat na localu s vhosty admin.mysite.local a mysite.local
Zkousel jsem to i bez savePath, jestli to neni zapricineno tim, bohuzel, jeste nejake tipy?
- tom
- Člen | 171
Mám 2 Nette aplikace na dvou domenach (domena1.cz, domena2.cz) a snažím se docílit toho, že když se přihlásím na jedné z těchto aplikací a přejdu na druhou, tak abych byl přihlášen. Pokusil jsem se na obou nastavit toto …
nette: session: cookiePath : "/" cookieDomain : "stejny-string"
Což mi sice vygeneruje pro obě Cookie stejne doménové jméno „stejny-string“ ale na obou aplikacích přestalo fungovat přihlášení, takže je to celé špatně.
Můžu se zeptat, lze situaci, kdy chci použít jedno přihlášení na více doménách takto vůbec použít?
Díky
- Jiří Nápravník
- Člen | 710
tohle cookie neumi. cookie je citelne jen z domeny, na ktere je vystaveno. hledej single sign-on