Bacula/РЦКСАВ – možnost expanze Nette

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
OndraG
Člen | 2
+
0
-

Ahoj, rád bych dal vědět, že s pomocí Nette vyvíjím uživatelské rozhraní pro zálohovací nástroj Bacula. Demoverze je dostupná na adrese https://garncarz.cz/rcksav/. Vzhledem k tomu, že Bacula je široce využívaný (světový) opensourcový projekt, mohl by to přinést něco i Nette, kdyby se tento můj projekt stal používaným a opensourcovým. Trochu problém je s tím, že jsem nyní zjistil, že lidé z Baculy taktéž na něčem podobném pracují (i když demo či kód jsem neviděl; nevím tedy, jestli je to stejně zaměřené). Uvítám komentáře, rady apod.

bazo
Člen | 620
+
0
-

ten rusky nazov je naschval? to nikdy nikto podla nazvu nenajde. a vyzera to ako z roku 1990, nebolo ti vyhodnejsie pouzit nejaky css framework? preco je k tomu treba python, ked je to v php?

Editoval bazo (9. 2. 2014 10:00)

OndraG
Člen | 2
+
0
-

Ten název je prostě jen BACKUP naopak – PUKCAB – a připadalo mi to jako ruské slovo, tak jsem to napsal v azbuce. :-)

Malý skript v Pythonu je třeba k výběru souborů/adresářů u uživatele, protože to Bacula sama od sebe takto v plném rozsahu zatím neumí (nebo o tom nevím). Je tedy prakticky nutný k vytvoření zálohy a k obnově (výběr cílového adresáře), ale ne k ostatním účelům.

CSS frameworky vypadají zajímavě, děkuji, podívám se na ně.

Pavel Macháň
Člen | 282
+
0
-

OndraG napsal(a):

Ten název je prostě jen BACKUP naopak – PUKCAB – a připadalo mi to jako ruské slovo, tak jsem to napsal v azbuce. :-)

Malý skript v Pythonu je třeba k výběru souborů/adresářů u uživatele, protože to Bacula sama od sebe takto v plném rozsahu zatím neumí (nebo o tom nevím). Je tedy prakticky nutný k vytvoření zálohy a k obnově (výběr cílového adresáře), ale ne k ostatním účelům.

CSS frameworky vypadají zajímavě, děkuji, podívám se na ně.

Popravdě to co zavání rusákama a není to nic ověřeného bych na server nikdy nenahodil, takže mě azbuka dost odradila a design tomu moc nepomohl.

Editoval EIFEL (9. 2. 2014 20:03)

enumag
Člen | 2118
+
0
-

Ta azbuka fakt neni dobrej nápad, vyvolalo to ve mě dojem převážně ruské komunity se kterou bych se nedomluvil.