Undefined offset – Database/Table/Selection.php
- qwerin
- Člen | 25
Ahoj,
narazil jsem na takovy problemek. Nevim jestli je chyba u me ale vypada že ne
:-( .
o co de:
Vygeneruje se sql dostat na select produktu nasledne klasika foreach vysledku
dotazu a obevi se chyba: Undefined offset: xxx. A nejvetsi problem je v tom ze
pri reloadu stranky tato chyba zmizi.
ladenka:
new.weltservis.cz/log/exception-2013–11–16–12–57–48–5535bad0265328c7da4fc007fe085cdf.html
Muze te se nekdo prosim kouknout kde by mohla byt chyba?
PHP 5.3.21
Apache
Nette Framework 2.0.12 (revision 80a7e46 released on 2013–08–08)
- qwerin
- Člen | 25
hrach napsal(a):
Prijde mi, ze link nejak nefugnuje. Chyba muze byt v tom, ze mas stable nette. U nej opravdu moc netusim, v jakem je v nem stav kodu. Idealni by bylo zkusit master… a hlavne, ukazku, co jak volas.
pardon link na ladenku: new.weltservis.cz/exception-2013–11–16–12–55–54-c5835c2079bdec261bd6186feb0abba9.html
Chyba muze byt v tom, ze mas stable nette. tohle me celkem pobavilo .. ale nasazeni dev verze se mi moc nechce ale asi mi nic jineho nezbyde
± ukazka:
<?php
$all = $this->context->produktTable->whereBy(array("okvo" => 1, $this->kategorie->parametr => array_map('intval', explode(',', $this->kategorie->value))));
$this->filtr->setwhere($all); // prida where array se vsemi parametry
$this->sel = clone $all; //dotaz se naclonuje pak se jeste modifikuje ale to se netyka problemu
$this->template->celkem = count($all);
$this->template->all = $all;
$this->template->page = $page;
$produktyResult = $all->limit($paginator->itemsPerPage, $paginator->offset);
$produktyResult->group("id_produkt");
foreach ($produktyResult as $p) { // !!!CHYBA!! Undefined offset
$produkty[] = new Produkt($p->id_produkt, $this->context->mysql->conn, new Nette\Caching\Cache($this->context->cacheStorage, 'produkty'), $p);
}
?>
Editoval qwerin (19. 11. 2013 8:53)
- MartinitCZ
- Člen | 580
@**qwerin**: Na větě ‚Chyba muze byt v tom, ze mas stable nette.‘ není moc k pobavení. Je to totiž pravda. Nette\Database se v @dev hodně změnilo a hlavně začlo být „použitelné“! Nicméně pokud chceš mít klid, tak i tak je stále dibi lepší volba (Stále se něco v NDB mění). Minimálně než vyjde 2.1 ;)
Editoval martinit (18. 11. 2013 14:32)
- qwerin
- Člen | 25
Tak jo zda se ze problem se v dev 2.1 uz nezobrazil takze vsem dekuji za supr framework.
PS. dost my chybela jakakoli dokumtace jak prejit z connectoin->table na SelectionFactory->table .. je to ± stajne akorat je treba predat reflection v neon
<?php
produktTable: ProduktTable(Nette\Database\SelectionFactory(@nette.database.default,Nette\Database\Reflection\DiscoveredReflection(@nette.database.default)))
?>