fopen(/data/www/virtuals/domena/app/temp/c-Nette.RobotLoader/_9cbfa37620d8ea9d5af3a0e5ad89943e): failed
- Duch.Veliky
- Člen | 68
Zdravím,
snažím se opravit jeden nette framework, který se přetahoval na novou doménu. Neustále však narážím na problém s cache. Nyní konkrétně:
fopen(/data/www/virtuals/domena/app/temp/c-Nette.RobotLoader/_9cbfa37620d8ea9d5af3a0e5ad89943e): failed to open stream: No such file or directory in pattern: #^(\..|.\.old|.\.bak|.\.tmp|temp)$#i
Jde nějak kompletně vymazat cache, aby to vygenerovalo znovu? Došel jsem po dlouhém testování k názoru, že jediný problém je, že to nechce znovu vygenerovat ty složky do temp.
Zkoušel jsem vymazat soubory v těchto adresářích (bráno od rootu
webu):
/temp
/app/temp
A když dělám zoufalý krok a zkopíruju ze zálohy ty soubory na které se pořád fopen snaží ptát a přejmenuji je na ně, tak web „funguje“, nebo respektivě ta jedna stránka. Když potom kliknu na nějaký odkaz, tak se to zase ptá na jiný soubor v temp a zase nefunguje.
Je to asi nějaká starší Nette… Doufám, že mě někdo zachrání :)
- Duch.Veliky
- Člen | 68
Jo a zjistil jsem, že ta chybová hláška je ještě delší:
[2013–11–05 12–49–29] PHP Fatal error: Uncaught exception RegexpException with message ‚fopen(/data/www/virtuals/domena/app/temp/c-Nette.RobotLoader/_9cbfa37620d8ea9d5af3a0e5ad89943e): failed to open stream: No such file or directory in pattern: #^(\..|.\.old|.\.bak|.\.tmp|temp)$#i‘ in /data/www/virtuals/domena/libs/php/Nette/Utils/String.php:395 @ http://www.domena.xx/
- Duch.Veliky
- Člen | 68
Zkoušel jsem vymazat obsah té složky a potom i tu samotnou složku. Obsah se právě sám nevygeneroval, což je pravděpodobně kámen celého úrazu.
- Duch.Veliky
- Člen | 68
Už není potřeba to řešit. Díky všem, kdo se snažili mi pomoci :)
Stránky jsem nakonec obnovil ze zálohy a pro změnu to tam vyhazovalo chybu s deprecated na funkcí set_magic_quotes_runtime(). Takže jsem zakomentoval příkaz Debug::enable() a začalo to fungovat. Pravděpodobně tuto verzi webu někdo programoval ještě na starém PHP. Jen nechápu, proč to původně fungovalo a na nové doméně už ne… Ale to je jedno, hlavně že to chodí..