Warning: LimitedScope::include(): Unable to access /Debug.php
- Martin Mates
- Člen | 179
Zdravím, na jednom hostingu mi běžela aplikace bez problémů. Najednou z čista jasna, neudělal jsem NIC, to hlásí následující:
Warning: LimitedScope::include() [limitedscope.include]: Unable to access /Debug.php in (...)/libs/Nette/Loaders/LimitedScope.php on line 70
Warning: LimitedScope::include(/Debug.php) [limitedscope.include]: failed to open stream: No such file or directory in (...)/libs/Nette/Loaders/LimitedScope.php on line 70
Warning: LimitedScope::include() [function.include]: Failed opening '/Debug.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in (...)/libs/Nette/Loaders/LimitedScope.php on line 70
Fatal error: Class 'Debug' not found in (...)/app/bootstrap.php on line 24
Zkoušel jsem smazat temp i tam nahrát aplikaci znovu a pořád je to stejné. Práva zápisu do temp a log jsou nastaveny. Vůbec netuším, čím by to mohlo být. Any clues? Díky moc.
- Martin Mates
- Člen | 179
Jod napsal(a):
Máš dobre práva na adresáre? Teraz neviem či keď to tam píše /Debug.php či to / je abolútne. Možno je zle cesta.
Možná je skutečně ta cesta špatně. Ale jak ji ovlivním? To by si mel brát sám ten robot loader, kdyz ma nastavenou libs slozku ne?
- David Grudl
- Nette Core | 8228
Zkus napsat na server, co tam změnili nebo co instalovali. Máš výpis phpinfo()?
- David Grudl
- Nette Core | 8228
Vidím tam zend.ze1_compatibility_mode on, v tom je zakopaný pes. S touto direktivou nebude dobře fungovat žádný PHP 5 skript.
- Martin Mates
- Člen | 179
Odepsali mi, že prováděli nějaké změny a rekonfiguraci serveru. Stačilo trošku zvýšit hlas a už je to v pořádku. Díky moc Davide!