2 dotazy – Jak mit ruzny ErrorPresenter pro 2 moduly (mit vubec 2 moduly?) a vhodne prizpusobeni formulare

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
argoneus
Člen | 14
+
0
-

Zdravim, trosku jsem se zkousel brouzdat Nette a mam v tuhle chvili 2 nejasnosti, ktere uplne nevim, jak vyresit.

1, Pokud mam stranku, kde jsou treba bla.cz, bla.cz/forum a bla.cz/admin, a pro bla.cz a bla.cz/forum chci mit jeden errorpresenter, a pro bla.cz/admin chci mit jiny errorpresenter, tak je logicke rozdelit stranku na 2 casti, ne? Respektive na moduly Front a Admin, nebo spatne chapu jejich vyuziti? Kdyz jsem to zkousel takto rozdelit, mel jsem problemy s routovanim a celkove mi nefungovaly 2 errorpresentery soucasne.

2, Pokud chci mit formular, ktery vypada zhruba takto, jak bude nejlepsi ho udelat? Defaultnim rendererem, nebo ho nejak upravit, nebo to vypsat postupne?

Predem dekuju za pomoc!

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

1. error presenter muzes kdykoliv zmenit na Nette\Application\Application::$errorPresenter
(treba v basepresenteru konkretniho modulu ve startup metode)

2. urcite rucne

argoneus
Člen | 14
+
0
-

1, Takze ve startup metode v basepresenteru budu mit neco jako $application->errorPresenter = „nejakejjinejpresenter“?

2, Rucne, cili jakoby „start“ vykreslovani, pak postupne vypsat, a „end“ vykreslovani?

enumag
Člen | 2118
+
0
-

@argoneus: Ručně znamená pomocí formulářových maker.