Tvorba hiearchických (sub)modulů

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
sinner
Člen | 20
+
0
-

Ahoj,
snažím se vytvořit hiearchickou strukturu (sub)modulů již hodnou chvíli, ale nějak jsem se zasekl.

Moje vysněná struktura je taková: (v závorce namespace)

• app
  • – modules
  • – – AModule (\A)
  • – – – AAModule (\A\AA)
  • – – – – presenters
  • – – – – templates
  • – – – ABmodule (\A\AB)
  • – – – – presenters
  • – – – – templates
  • – – – presenters
  • – – – templates

Našel jsem téma https://forum.nette.org/…pping-vyznam , ale to asi jen ve fázi vývoje.

Poté jsem zahlédl, že by mi mohlo pomoci pokud si napíšu vlastní PresenterFactory.

Tohle mi přijde jako klíčová vlastnost a jako začátečník bych si představoval nějaké jednodušší řešení.

Nevíte o nějakém (ideálně přímočarém) řešení?

Děkuju moc

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

nette ma standardne strukturu modulu v namespacech podle NazevModuluModule; tedy FooModule\BarModule

z toho tveho jsem pochopil, ze z nejakeho duvodu nechces mit to slovo Module v nazvu namespace? tedy Foo\Bar?

pokud jedes na dev verzi, tak by melo jit to mapovani, ve verzi 2.0.x si budes muset napsat vlastni presenter factory, nebo jednoduseji – zdedit defaultni presenter factory Nette\Application\PresenterFactory a upravit metody formatPresenterClass a unformatPresenterClass

sinner
Člen | 20
+
0
-

matej21 napsal(a):

nette ma standardne strukturu modulu v namespacech podle NazevModuluModule; tedy FooModule\BarModule

Díky za radu, že tam má být všude to „Module“.

V případě hlubšího zanoření tam bude trošku přemodulováno ale budiž.

z toho tveho jsem pochopil, ze z nejakeho duvodu nechces mit to slovo Module v nazvu namespace? tedy Foo\Bar?

Ano více by se mi to líbilo ;-)

pokud jedes na dev verzi, tak by melo jit to mapovani, ve verzi 2.0.x si budes muset napsat vlastni presenter factory, nebo jednoduseji – zdedit defaultni presenter factory Nette\Application\PresenterFactory a upravit metody formatPresenterClass a unformatPresenterClass

Počkám si napřed až vyjde verze 2.1 (David řikal, že snad vyjde do prázdnin) a pak se kdyžtak pustím do PresenterFactory, když mi to nebude vyhovovat