Tvorba hiearchických (sub)modulů
- sinner
- Člen | 20
Ahoj,
snažím se vytvořit hiearchickou strukturu (sub)modulů již hodnou chvíli,
ale nějak jsem se zasekl.
Moje vysněná struktura je taková: (v závorce namespace)
- app
- – modules
- – – AModule (\A)
- – – – AAModule (\A\AA)
- – – – – presenters
- – – – – templates
- – – – ABmodule (\A\AB)
- – – – – presenters
- – – – – templates
- – – – presenters
- – – – templates
Našel jsem téma https://forum.nette.org/…pping-vyznam , ale to asi jen ve fázi vývoje.
Poté jsem zahlédl, že by mi mohlo pomoci pokud si napíšu vlastní PresenterFactory.
Tohle mi přijde jako klíčová vlastnost a jako začátečník bych si představoval nějaké jednodušší řešení.
Nevíte o nějakém (ideálně přímočarém) řešení?
Děkuju moc
- David Matějka
- Moderator | 6445
nette ma standardne strukturu modulu v namespacech podle
NazevModuluModule
; tedy FooModule\BarModule
z toho tveho jsem pochopil, ze z nejakeho duvodu nechces mit to slovo Module v nazvu namespace? tedy Foo\Bar?
pokud jedes na dev verzi, tak by melo jit to mapovani, ve verzi 2.0.x si budes muset napsat vlastni presenter factory, nebo jednoduseji – zdedit defaultni presenter factory Nette\Application\PresenterFactory a upravit metody formatPresenterClass a unformatPresenterClass
- sinner
- Člen | 20
matej21 napsal(a):
nette ma standardne strukturu modulu v namespacech podle
NazevModuluModule
; tedy FooModule\BarModule
Díky za radu, že tam má být všude to „Module“.
V případě hlubšího zanoření tam bude trošku přemodulováno ale budiž.
z toho tveho jsem pochopil, ze z nejakeho duvodu nechces mit to slovo Module v nazvu namespace? tedy Foo\Bar?
Ano více by se mi to líbilo ;-)
pokud jedes na dev verzi, tak by melo jit to mapovani, ve verzi 2.0.x si budes muset napsat vlastni presenter factory, nebo jednoduseji – zdedit defaultni presenter factory Nette\Application\PresenterFactory a upravit metody formatPresenterClass a unformatPresenterClass
Počkám si napřed až vyjde verze 2.1 (David řikal, že snad vyjde do prázdnin) a pak se kdyžtak pustím do PresenterFactory, když mi to nebude vyhovovat