Plupload imlementácia – Nette 2.0

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
macejko1
Člen | 18
+
0
-

Dobrý deň,

potreboval by som pomôcť pri implementácii komponentu Plupload. Neviem presne, kam mam komponentu uložiť. Či ju mam uložiť v celku, alebo jej obsah rozdeliť do iných súborov. V readme, nieje nič podobné napísané. Skúšal som to asi všade, no rozchodiť sa mi to vôbec nepodarilo. Stačí ak mi ozrejmníte, ako a kde ju mám uložiť, prípadne ako nastaviť nasledovné cesty.

<?php

$uploader->setWwwDir(WWW_DIR) // Full path to your frontend directory
             ->setBasePath($this->template->basePath) // BasePath provided by Nette
             ->setTempLibsDir(WWW_DIR . '/plupload511/test'); // Full path to the location of plupload libs (js, css)

?>

Ak to už niekto predomnou riešil, tak sa ospravedlňujem, ale nikde na fóre som to nenašiel.

Ďakujem

macejko1
Člen | 18
+
0
-

Dobry den,

mam novy problem, s ktorym si neviem rady. Plupload sa mi podarilo rozbehnut a vsetko slape ako ma, ale potreboval by som doplnit jednu malu funkciu. Mimo componenty plupload mam formular, ktory obsahuje len jeden select.

protected function createComponentSelectUsersForm() {

$form = new Form();
	$form->setMethod('GET');

//nacitame vsetkych uzivatelov a urobime array options
	$options = array();
	$users = $this->users->getAllUsers();
	foreach($users as $user){
	    $options[$user->u_id] = $user->u_name;
	}

$form->addSelect('user','Vyberte užívateľa:', $options)
		->setPrompt('----')
		->setAttribute('onChange','submit()');

return $form;
 }

Ktory nerobi prakticky nic ine len po zmene v selecte sa odosle pomocou GET. Nasledne si z getParameter vyberam hodnotu vybrateho selectu a dalej spracovavam. To vsetko je funkcne. Ale ja by som potreboval ukladat spolu so suborom, aj informaciu o uploade do DB.

Obsluhu uploadu plupload mam nasledovnu:

public function saveFile(Nette\Http\FileUpload $file)
 {
	$file->move(WWW_DIR.'/upload/'.$file->name);
 }

A ja potrebujem vo funkcii saveFile odchytit, ktory options bol prave vybraty aby som to mohol ulozit do DB spolu s nazvom suboru. No neviem preco, ale klasicke: $selected = $this->getParameter(‚user‘); mi nic nevracia. Skusal som to uz vselijako mozne, napr. posielat hodnotu cez jQuery ale aj tak poslanu hodnotu, neviem nijako odchytit.

Takze vie mi niekto poradit ako pri uploade zistit hodnotu vybrateho selectu?

Dufam ze sa to da pochopit.. :)

macejko1
Člen | 18
+
0
-

PROBLEM SOLVED. Dakujem sam sebe za pomoc. Ak by niekto resil pod. problem v buducnosti tak kludne PM.

Editoval macejko1 (25. 4. 2013 22:24)

Majkl578
Moderator | 1364
+
0
-

macejko1 napsal(a):

PROBLEM SOLVED. Dakujem sam sebe za pomoc. Ak by niekto resil pod. problem v buducnosti tak kludne PM.

Tohle fórum PM nepodporuje. Nechceš to rozepsat tady nebo ještě lépe na pla.nette.org?

macejko1
Člen | 18
+
0
-

Tak to som si teda vobec nevsimol. A jasne, pozriem sa nato cez vikend.