Chyba Object of class Nette\Caching\Cache could not be converted to string

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
t0x1c
Člen | 151
+
0
-

Zdravím mám vytvořený registrační formulář. Vše šlo v pohodě ale po nějake praci jsem se k tomu vratil že si něco doprogramuju ale nyni mi to hazi po registraci chybovou hlášku.
Object of class Nette\Caching\Cache could not be converted to string
Registrace proběhne uživatel se zapíše do db ale nikdy se to nepřesměruje ale hodí to tento error. Zde přidávám také kod.

public function registraceFormSubmitted(UI\Form $form) {
        try {
            $this->userRepository->registrace($form->values->username, $this->calculateHash($form->values->password), $form->values->email);
            $id = $this->userRepository->vyhledaniId($form->values->username); //Vyhledani id podle jmena
            $this->fakturacni_udaje->vytvoreniUdaju($id); // Vytvoreni prazdnych fakturacnich udaju jen s ID
            $this->userProfilRepository->vytvoreniProfilovychUdaju($id); // vytvoreni prazdnych profilovych udaju
            // Odeslani aktivačního emailu
            $template_mail = new Nette\Templating\FileTemplate(APP_DIR . '/templates/Emaily/registracni.latte');
            $template_mail->registerFilter(new Nette\Latte\Engine);
            $template_mail->registerHelperLoader('Nette\Templating\Helpers::loader');
            $template_mail->aktivacni_koda = $aktivacni_kod;
            $template_mail->sluzby = $this->sluzbyObjednavka->VypsatObjednavkySluzby($id->id);
            $mail = new Message;
            $mail->setFrom('Gethost.cz <info@gethost.cz>')
                    ->addTo($form->values->eamil)
                    ->setSubject('[Gethost.cz] - Registrace nového uživatele ' . $form->values->username)
                    ->setHtmlBody($template_mail)
                    ->send();
            $this->flashMessage('Registrace uživatele <b>' . $form->values->username . '</b> proběhla úspěšně. Nyní vám dorazí aktivační email.', 'alert alert-success');
            $this->redirect('Homepage:default');
        } catch (Nette\Security\AuthenticationException $e) { //Zachyceni chyby pri registraci.
            $this->flashMessage($e->getMessage(), 'alert alert-error');
            return;
        }
    }
zool
Člen | 144
+
0
-

Email ale nepřijde nebo ano?? Tu proměnnou $aktivacni_kod pak v šabloně ověřuješ?? Jinak kod by mohl fungovat…

t0x1c
Člen | 151
+
0
-

Email se neodešle no. Proměnnou potom vkladam do šablony ano ale neověřuji ji nijak jen ji prostě davam do mailu ale zkusil jsem smazat ten aktivacni kod a stejne to nešlo :D Divné co? :D Bug?

Vojtěch Dobeš
Gold Partner | 1316
+
0
-

Asi to nepomůže, ale jen pro jistotu, jaký Mailer používáš?

t0x1c
Člen | 151
+
0
-

No normalně Nette\Mail\Message. Zkusil jsem to postupně pomazat a přišel jsem na to co to děla. Dělal mi to ten zapis do DB nějak jsem to opravil :D Dík :) Lock