Obecná diskuse
- Inza
- Člen | 330
Jako první než se pustíme do diskuse, zjistěte o čem je řeč a přečtěte si: Jak to tu chodí
- Honza Marek
- Člen | 1664
Nejlepší dokumentaci má jQuery. Tam najdu všechno hned a je mi to jasné. Zajímalo by mě, jestli je to tím, že jQuery je menší než Nette nebo tam mají jen takové borce přes dokumentování…
- Honza Marek
- Člen | 1664
Uvidíme až s doku Nette pohneme, třeba budeme lepší;-)…
Tak to je pravý prázdný marketingový blábol :-P
- _Martin_
- Generous Backer | 679
Jeden návrh:
dost často se na fóru lidé ptají na stále se opakující věci
- proč mi to vykreslí formulář, ale po odeslání hlásí chybu?
(…když jsem ho definoval v metodě
render
) - proč mi Laděnka nic nevypisuje? (…na produkčním serveru)
- proč mi nefungují routy? (…když nemám nastavený ModRewrite)
- jak u formulářů vypíšu vlastní HTML? (…když mi objekt Html nic neříká)
- atd…
Kromě toho, že na takové věci bude dobré upozornit v dokumentaci, tak co udělat rovnou nějakou FAQ stránku, kam by se ty nejčastější dotazy sepsaly?
- Inza
- Člen | 330
_Martin_ napsal(a):
Jeden návrh:
dost často se na fóru lidé ptají na stále se opakující věci
- proč mi to vykreslí formulář, ale po odeslání hlásí chybu? (…když jsem ho definoval v metodě
render
)- proč mi Laděnka nic nevypisuje? (…na produkčním serveru)
- proč mi nefungují routy? (…když nemám nastavený ModRewrite)
- jak u formulářů vypíšu vlastní HTML? (…když mi objekt Html nic neříká)
- atd…
Kromě toho, že na takové věci bude dobré upozornit v dokumentaci, tak co udělat rovnou nějakou FAQ stránku, kam by se ty nejčastější dotazy sepsaly?
To je moc dobrý nápad, jdu ji vytvořit…
- Honza Marek
- Člen | 1664
Myslim, že pak stránka nepůjde vrátit na stav (verzi), ze kterého jsi to upravil.
- kravčo
- Člen | 721
Minor edit znamená, že sa neuloží nová verzia dokumentu, ale len prepíše posledná existujúca, samozrejme len v prípade, že ty si jej autorom (ak nie si, minor edit nemá efekt). Má to význam, ak napríklad po úprave stránky prídeš na preklep – môžeš ho opraviť takýmto štýlom bez „spamovania“ histórie i viackrát za sebou… Myslím, že je to žiaduce a s týmto úmyslom to vzniklo.
- David Grudl
- Nette Core | 8218
Zrušil jsem XX verzi a původní https://nette.org/xx/dokumentace přesunul na https://nette.org/cs/wiki
- PetrP
- Člen | 587
Moc jsem si novou rozpracovanou verzi ještě neprohlížel, takže si nejsem jistej jestli následující (asi) chybky vznikly teď při přesunu nebo tam už byli.
„Jak používat Nette-Wiki“ směřuje na /cs/wiki/ nebyla tam jiná stánka?
„Programmer's Reference Guide“ vede na /cs/reference/ to asi nebude požadovaná stránka ne?