Latte bez nette pridani layoutu

před měsícem

dehtak
Člen | 9
+
0
-

Ahoj chci pouzivat latte bez nette, jak ale docilit toho, ze pridam k sablone layout, aniz bych do kazde sablony musel zadavat. {layout '@layout.latte'}
a prosim nepiste mi

$this->layout()

nepouzivam nette

A nebo nejak vypsat bloky z sablony do promenych a nacist layout jako new latte a ty blocky predat layoutu v promenych.

Editoval dehtak (4. 3. 10:31)

před měsícem

David Matějka
Moderator | 6093
+
0
-

ahoj, zkus nastavit coreParentFinder provider https://github.com/…tName().phpt#L44

před měsícem

dehtak
Člen | 9
+
0
-

Tak to nejak nechapu nic to nedela, to ma jako pospojovat sablony v php ? a jak potom vypisu render ? tam prece musim zadat jmeno temp souboru.

před měsícem

David Matějka
Moderator | 6093
+
0
-

ten callback vrati cestu k latte

před měsícem

dehtak
Člen | 9
+
-1
-

Nevraci to absolutne nic. Predstavuju si to nejak takto

// sablona
$latte = new Latte\Engine;
$latte->setTempDirectory(DIR_TEMP);
$latte->createTemplate($temp);

$bloks = $latte->getAllBlockName();  // vymyslena metoda
foreach ($bloks as $name ){
$var[$name] = $latte->renderBlock($name);// vymyslena metoda ale neco jako tuhle metodu bych potreboval ktera by me vygenerovala block do premenne kterou pak predam layoutu
}

Takhle si nazbiram vsechny blocky z ruznych sablon ktere pak predam layoutu
ty metody jsou vymysleny jde jen o to aby ste pochopili co mam na mysli

//layout
$latte = new Latte\Engine;
$latte->setTempDirectory(DIR_TEMP);
$latte->render($layout,$var);

Nemuzu davat do sablony { layout 'layout.latte' } to pak nemam sanci zmenit layout , musel bych to rucne prepisovat v kazdy sablone , coz je blbost. nebo proste nejaka metoda ktera proste urci ze tahle sablona ma tento layout.

Jde mi o dedeni nechci pouze layout chci treba podsablona→ sablona→ layout
nebo sablona→ layout
nebo podpodsablona→ podsablona→ sablona→ layout

proste si to chci v php poskladat a pak predat k vygenerovani

Editoval dehtak (4. 3. 12:26)

před měsícem

dehtak
Člen | 9
+
-4
-

To mi rikejte ze tak velkej system nema zadnou moznost k poskladani sablon v php. Latte a nette je jen strata casu. Nazdar .

před měsícem

David Matějka
Moderator | 6093
+
+1
-

@dehtak snazil jsem se ti poradit reseni. a ted jsem ho i zkousel a funguje mi to. ale jelikoz se chovas jako kokot, tak nazdar