[Poslední sobota 13] Paraskevidekatriafobní, Pardubice 30. 1. 2010

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
David Grudl
Nette Core | 8082
+
0
-

Paraskevidekatriafobní Poslední sobota

Poslední sobota je pravidelné neformální setkání přátel Nette Frameworku, střídavě pořádané v Praze a v Brně (nebo jinde). Akce je určena všem zájemcům o programování webových aplikací, ať už to jsou odborníci nebo začátečníci, znalost Nette Frameworku je samozřejmě výhodou. Vstup na akci je zdarma.

  • Kdy? Sobota 30. 1. 2010 v 15.00
  • Kde? Pardubice, místo bude upřesněno
  • Svou účast potvrďte zde! (ať víme, jak velkou hospodu máme sehnat)

Program

bude ještě upřesněn

  • Zahájení, představení se (15:00 – 15:30)
  • Inza: tradiční kulturní vložka (15:30 – 16:10)
  • Roman Sklenář a Honza Marek: ORM 4 dibi
PetrP
Člen | 587
+
0
-

13. Paraskavedekatriafobní Poslední Sobota

JakubKohout
Člen | 92
+
0
-

rád bych se účastnil, osobně bych preferoval lokaci buď Pardubice nebo nebo ústeckej kraj :))

David Grudl
Nette Core | 8082
+
0
-

PetrP napsal(a):

13. Paraskavedekatriafobní Poslední Sobota

Hlavním úkolem bude se to naučit vyslovovat nezávisle na množství požitého alkoholu.

Vitek Jezek
hledá kolegy | 285
+
0
-

Idealne asi Pardubice, popr. Praha.

PetrP
Člen | 587
+
0
-

David Grudl napsal(a):

Hlavním úkolem bude se to naučit vyslovovat nezávisle na množství požitého alkoholu.

A to pro jistotu obě varianty:
paraskavedekatriafobie
, paraskevidekatriafobie
(aby to nebylo tak „jednoduché“)

ViliamKopecky
Nette hipster | 230
+
0
-

Pardubice++;
Praha++;
Brno--;

PetrP
Člen | 587
+
0
-

enoice napsal(a):

Pardubice++;
Praha++;
Brno--;

Notice: Undefined variable: Brno on line 1

Majkl578
Moderator | 1364
+
0
-

unset(Praha, Brno);

//Po 12. PS vítám včasnou organizaci! :)

Editoval Majkl578 (7. 1. 2010 13:47)

Tomik
Nette Evangelist | 485
+
0
-
<?php
  $Praha++;
  $Praha++; // To jakože mi vyhovuje víc, než cokoli jiného :)
  $Pardubice++; // Ty by v nejhorším šly
  $Brno--; // Daleko
?>
PetrP
Člen | 587
+
0
-

Spravedlivě dle střídání praha/brno by měla bejt v Brně..

…ale svět není spravedlivej a minulá pražská vlastně skoro nebyla.

Takže jsem pro prahu, případně pardubice (protože je to střed vesmíru).

Klokan
Člen | 47
+
0
-

Jo jo, taky bych se přimlouval za Pardubice. Myslím že by jsme měli s bráchou Klokem provést Davida po pardubických pamětihodnostech :o))).

romansklenar
Člen | 655
+
0
-

Z nabízených jsem pro Pardubice.

sodae
Nette Evangelist | 250
+
0
-

No a Ostrava ? Z spojení Praha<->Ostrava, Brno<->Ostrava je tak proč ne ? :)

$Ostrava = 1;
else
$Brno++;
$Pardubice++;
Ondřej Mirtes
Člen | 1536
+
0
-

Já myslím, že ta poslední pražská se prakticky nekonala (Vítek sem dal upozornění večer před akcí), takže:

$Praha++;
$Brno--; //daleko a David se stejně stěhuje do Prahy ;)
$Ostrava--; //dtto
$Pardubice; //nechci jim ubírat body, ale neříkám, že tam vyrazím :))
Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
0
-

Preferuji Brno nebo Pardubice.

Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

Pokud bude legrace, jsem ochotnej udělat si výlet.

nAS
Člen | 277
+
0
-

Ondřej Mirtes napsal(a):

Já myslím, že ta poslední pražská se prakticky nekonala (Vítek sem dal upozornění večer před akcí), takže:

$Praha++;
$Brno--; //daleko a David se stejně stěhuje do Prahy ;)
$Ostrava--; //dtto
$Pardubice; //nechci jim ubírat body, ale neříkám, že tam vyrazím :))

Přesně.

medhi
Generous Backer | 255
+
0
-

Poslední pražská opravdu jakoby nebyla, takže jsem pro (a taky to mám nejblíže :)

Ale je dobré samozřejmě znát obecný názor (a pak zvolit Prahu), takže hlasujte: http://hlasov.at/j2nb

rokerkony
Člen | 122
+
0
-

ústecký kraj ++++++++
praha ++

iguana007
Člen | 970
+
0
-

Praha … hlas jsem přidal.

igi

ViliamKopecky
Nette hipster | 230
+
0
-

rokerkony napsal(a):

ústecký kraj ++++++++
praha ++

Parse Error: syntax error, unexpected T_INC ;)

Tomik
Nette Evangelist | 485
+
0
-

medhi napsal(a):

(…) takže hlasujte: http://hlasov.at/j2nb (…)

Pěkně jsi tu anketu zmanipuloval! :)

Majkl578
Moderator | 1364
+
0
-

Tomik napsal(a):

medhi napsal(a):

(…) takže hlasujte: http://hlasov.at/j2nb (…)

Pěkně jsi tu anketu zmanipuloval! :)

To teda! :)

Petr Motejlek
Člen | 293
+
0
-

Tak jsem se napsal na seznam a zahlasoval pro Prahu ;).

medhi
Generous Backer | 255
+
0
-

Majkl578 napsal(a):

Tomik napsal(a):

medhi napsal(a):

(…) takže hlasujte: http://hlasov.at/j2nb (…)

Pěkně jsi tu anketu zmanipuloval! :)

To teda! :)

No jak jinak! Jistým věcem se musí trochu pomoct :) (ba ne)

Honza Kuchař
Člen | 1662
+
0
-

Brno.

Majkl578
Moderator | 1364
+
0
-

Ach jo, je smutné, že ani tahle komunita neumí vzít tu anketu vážně a musí podvádět. Opravdu dost pochybuji, že by za 24 hodin hlasovalo 61 lidí, to by byl snad rekord!
Mé podezření padá na Sodaeho. Je tu asi jediný zastánce Ostravy.

medhi
Generous Backer | 255
+
0
-

To jo :( nevim kde vzal dotyčný všechny ty IP adresy, můžu vám je sem hodit, rozhodně ale promažu podezřelé hlasy.

Editoval medhi (9. 1. 2010 12:21)

sodae
Nette Evangelist | 250
+
0
-

Majkl578: Ehm proč si myslíš že jsem to ja ?

medhi: určitě potvrdíš že ja to nebyl, pokud ukládáš u nějaké další udaje (user-agent,…)

Editoval sodae (9. 1. 2010 12:33)

medhi
Generous Backer | 255
+
0
-

Ukládám bohužel jenom IP. To je fuk, veřejná anketa se dá vždycky oblafnout, berte ji jenom jako orientační.

klok
Člen | 11
+
0
-

Tak ja taky Pardubice, mam to u cumaku :)

blacksun
Člen | 177
+
0
-

Kladno?

Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

Kladno? Už jsme z Kladna dva :D

pepakriz
Člen | 246
+
0
-

Jsem pro Pardubice!

Majkl578
Moderator | 1364
+
0
-

Tak po týdnu anketování to vypadá celkem zmanipulovaně pro Ostravu (ach ti slováci? :D).
Ale teď vážně. Řekl bych, že by byla pomalu doba, kdy by se mělo vybrat kde to tedy bude (kvůli plánům na daný víkend apod). Řekl bych, že ti, kteří hlasovali pro Pardubice a Husí Lhotu by neměli velký problém dorazit do Prahy a naopak. To by bylo na skóre 43:38.

Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

Přestože nemám problém dorazit do Prahy, přestože jsem hlasoval pro Husí lhotu, tak nemám problém dorazit ani do Pardubic :D

paranoiq
Člen | 392
+
0
-

právě mi do tohoto termínu drze vlezla jiná akce. opravdu musí být „sobota“ v sobotu?

sodae
Nette Evangelist | 250
+
0
-

Omlouvám se za OT:
Majkl578: rofl?! ted jsi mě vážně pobavil :D

Lidi podme hlasovat pro Ostravu, Brno, Bratislava, a Zlín , a pak to sečtem , jo ? :)

Edit: paranoiq: proto se to jmenuje poslední sobota :D :D

Editoval sodae (14. 1. 2010 15:19)

Jod
Člen | 701
+
0
-

Som za Košice!

Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

Drazí přátelé, s Romanem Sklenářem jsme se dohodli, že pokud jako místo konání Paraskevidekatriafobní PS zvolíte Prahu nebo Ostravu, neuslyšíte od nás krásnou společnou přednášku o ORM pro dibi a Nette. Vybírejte proto pečlivě (asi Pardubice).

sodae
Nette Evangelist | 250
+
0
-

Pokud se nezvolí Ostrava tak stejně neuslyším přednášku :D

David Grudl
Nette Core | 8082
+
0
-

Pročetl jsem komentáře a vypadá to nejpříznivěji pro Pardubice. Mlčící většina podle ankety sice preferuje Ostravu ale mám za to, že když už někdo do Ostravy pojede, bude se tam chtít i trošku porozhlédnout a k tomu není leden ideální.

Takže ať to rozseknu: lednová PS bude v Pardubicích; s tím, že jeden z prvních letních měsíců bude patřit Ostravě, ok?

(pražáci nelamentujte(jme), v Praze bude příští PS)

ViliamKopecky
Nette hipster | 230
+
0
-

A podnik je už vybrán? Minule to bylo trošku stísněné…

Editoval enoice (15. 1. 2010 18:03)

Majkl578
Moderator | 1364
+
0
-

enoice napsal(a):

A podnik je už vybrán? Minule to bylo trošku stísněné…

Záleží na počtu lidí. Kdyby minule nepřišli nenahlášení, tak jsme tam nemuseli být jako sardinky. :)

Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

Vždycky přijdou nenahlášení. Rovnou bych ale předpokládal strašně moc lidí. Na každý nový PS je jich víc, mi přijde.

Majkl578
Moderator | 1364
+
0
-

Mno, tak já jako skoropardubák bych se mohl angažovat.
Kromě Severky, kde jsme byli minule a místa nebylo mnoho vím ještě o jedné restauraci: Restaurace Velvet v centru, nabízí salónek pro 50+ lidí; jestli mají wi-fi nevím.
Zítra do Pardubic jedu, tak bych se mohl někde optat, pokud tu někdo nemá nějakou tutovku? :)

Editoval Majkl578 (15. 1. 2010 21:12)

nAS
Člen | 277
+
0
-

Já radši předem hlásím, že přijdu nenahlášeně ;)

Honza Kuchař
Člen | 1662
+
0
-

Bude kamera?

Vitek Jezek
hledá kolegy | 285
+
0
-

kdyz ji nekdo donese, pak urcite ; ) Ja muzu poslouzit stativem (a jako obvykle platnem : D )