error presenter se nenačítá

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
SyXcz
Člen | 75
+
0
-

Zdárek,
mám problém, po zadání např example.com/presenter/nějaká_blbost_která_neexistuje, se mi nenačte error presenter, ale prachobyčejná PHP chyba že neexistuje template „presenter/nějaká_blbost_která_neexistuje“ atd… atd…

mám nastavený error presenter v bootstrapu takto:

<?php
// Step 3: Configure application
// 3a) get and setup a front controller
$application = Environment::getApplication();
$application->errorPresenter = ':Www:Error';
$application->catchExceptions = FALSE;
?>

zkoušel jsem i jen „Error“ a různý kombinace a pořát nic…

a ještě dotaz… je možné na různých modulech mít i různé error presentery?

Mikulas Dite
Člen | 756
+
+1
-
$application->catchExceptions = TRUE;

Jestli jde pro moduly, to si nejsem úplně jistý. Třeba to odkázat na centrální a ten se potom rozhodne kam přesměruje?

Ondřej Mirtes
Člen | 1536
+
0
-
$application->catchExceptions = Environment::isProduction();

Doma uvidíš krásně vybarvenou výjimku, uživateli na produkčním serveru se načte ErrorPresenter. Pro jeho testování můžeš tuhle proměnnou nastavit na true, na ostrý server ale ponech tohle nastavení :)

Pro jiné moduly můžeš zkusit proměnnou errorPresenter nastavovat ve startupu BasePresenteru daného modulu, ale nejsem si jistý, že to bude fungovat, jak má.

Editoval Ondřej Mirtes (30. 3. 2010 11:03)

SyXcz
Člen | 75
+
0
-

Mikulas Dite napsal(a):

$application->catchExceptions = TRUE;

Jestli jde pro moduly, to si nejsem úplně jistý. Třeba to odkázat na centrální a ten se potom rozhodne kam přesměruje?

to ani nevim proč sem tam měl FALSE :) možná jsem dřív testoval… ale stejně to pořát nejede… sice už nevidim php chyby… zobrazí se mi 500 internal server error, v templatě mam uplně něco jinýho… :(

Server Error

The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.
Nette Framework

a moje templata pořát zůstává chudinka nepoužitá… :(

Ondřej Mirtes
Člen | 1536
+
0
-

Protože je nějaká chyba v tom tvém ErrorPresenteru. Máš nastavené Debug::DETECT? Pak by se ti ve složce app/log měla objevit vyexportovaná výjimka.

SyXcz
Člen | 75
+
0
-

zkusil jsem ho v bootstrapu nastavit, ale v logu nikde nic :(

error presenter mam základní tak jak byl ve skeletonu, jediný co jsem měnil bylo HTML v šablonách ale to nemůže mít vliv…
ErrorPresenter.php

<?php
class Www_ErrorPresenter extends BasePresenter
{

	/**
	 * @param  Exception
	 * @return void
	 */
	public function renderDefault($exception)
	{
		if ($this->isAjax()) { // AJAX request? Just note this error in payload.
			$this->payload->error = TRUE;
			$this->terminate();

		} elseif ($exception instanceof BadRequestException) {
			$this->setView('404'); // load template 404.phtml

		} else {
			$this->setView('500'); // load template 500.phtml
			Debug::processException($exception); // and handle error by Nette\Debug
		}
	}

}
?>
SyXcz
Člen | 75
+
0
-

sem zkoušel i uplně vyprázdnit error presenter a udělat si šablonu default.phtml a pořát tu mam jen chybu 500 internal server error :(

Ondřej Mirtes
Člen | 1536
+
0
-

A když ho podědíš jen od Presenter?

Navíc default view ti tam nikdy nenastane, se podívej na kód toho ErrorPresenteru – budeš mít Error.404.phtml anebo Error.500.phtml ;)

BTW: Trochu jsem se spletl, aby ti Laděnka ukládala log, musíš jí nastavit do módu Debug::PRODUCTION – Debug::DETECT se rozhoduje podle Environment::PRODUCTION (anebo DEVELOPMENT), což je něco jiného a přenastavením catchExceptions to neovlivňuješ.

SyXcz
Člen | 75
+
0
-

Ondřej Mirtes napsal(a):

A když ho podědíš jen od Presenter?

Navíc default view ti tam nikdy nenastane, se podívej na kód toho ErrorPresenteru – budeš mít Error.404.phtml anebo Error.500.phtml ;)

BTW: Trochu jsem se spletl, aby ti Laděnka ukládala log, musíš jí nastavit do módu Debug::PRODUCTION – Debug::DETECT se rozhoduje podle Environment::PRODUCTION (anebo DEVELOPMENT), což je něco jiného a přenastavením catchExceptions to neovlivňuješ.

psal jsem, že jsem celý ErrorPresenter vyprázdnil, aby se mi načítal default.phtml, ale nepomáhá…

i když si nastavim Debug::PRODUCTION tak v logu nic neni… asi to nebudu zatim řešit, zas tak akutní to neni, časem se to třeba vyřeší :o)

repli2dev
Člen | 57
+
0
-

Setkal jsem se s velice podobnou chybou, u které jsem nakonec zjistil chybu v ErrorPresenteru, který nešel vytvořit, protože vyhazoval chybu, kvůli chybějící komponentě.

Ke zjištění je potřeba nastavit debugování a (dle mého bádání) je nutné uvést logovací soubor:
bootstrap.php

	Debug::enable(Debug::PRODUCTION, './app/log/error.log');

Editoval repli2dev (7. 6. 2010 9:51)

Pavelhajek
Člen | 2
+
0
-

Spravny tvar by mel byt

<?php
// Step 3: Configure application
// 3a) get and setup a front controller
$application = Environment::getApplication();
$application->errorPresenter = 'Www:Error';
$application->catchExceptions = FALSE;
?>

Ted jsem resil stejny problem :)

snakey
Člen | 3
+
0
-

Ahoj,
i přesto že jsem prošel všechny topicy týkající se error presenteru, nepodařilo se mi vyřešit můj problém – tedy to, že se error presenter nikdy nespustí.

Mám aplikaci rozdělenou do více modulů. Jeden z nich je FrontModule.

výňátek bootstrap (řádky nejdou ve skutečnosti za sebou tak jako níže, píšu jen ty co považuji za důležité v kontextu problému):

<?php
NDebug::enable(NEnvironment::PRODUCTION, null, null);
$application->errorPresenter = 'Front:Error';
?>

Vlastní error presenter už jsem osekal do této podoby:

<?php
final class Front_ErrorPresenter extends NPresenter
{
	public function renderDefault($exception)
	{
            $this->setLayout(false);
	}
}
?>

Ve složce templates mám pak Error/view.phtml a Error/default.phtml s obyčejným HTML

Přesto pokud zadám neexistující URL dostanu defaultní Nette error 500. Pokud to nechám zachytávat laděnku, dostanu (správně) NBadRequestException. Log taktéž nezachytává nic zajímavého ([2011–02–08 00–43–50] PHP Fatal error: Uncaught exception NBadRequestException with message ‚Cannot load presenter 'Front:blbost‘, class ‚Front_BlbostPresenter‘ was not found in … )

Za zajímavé považuju, že pokud v bootstrap změním error presenter na nějakou blbost a do prohlížeče zadám URL Error presenteru, zobrazí se to co má, ale pokud je nastaven v bootstrap správně, dostanu pětistovku.

Díky za každou radu.

Martin
Člen | 171
+
0
-

Zdar všem. Měl jsem podobný problém, řešení uvádím pro stejné začátečníky, jako jsem já, aby to nemuseli absolvovat od začátku. Vše jsem dělal podle příkladů a postupně nastalo:

1. Zareagovala Laděnka, při jejím vypnutí „ošklivý“ Error
Oprava v bootstrap.ini:

<?php
$application = Environment::getApplication();
...
$application->errorPresenter = 'Front:Error';//Nebo kde máte ErrorPresenter
$application->catchExceptions = TRUE;//Vynutí ve všech režimech
?>

a okopírovat ErrorPresenter.php např. takto

<?php

namespace FrontModule;

use Nette\Debug,
	Nette\Application;

/**
 * Error presenter.
 *
 * @author     John Doe
 * @package    MyApplication
 */
class ErrorPresenter extends BasePresenter
{

	/**
	 * @param  Exception
	 * @return void
	 */
	public function renderDefault($exception)
	{
		if ($this->isAjax()) { // AJAX request? Just note this error in payload.
			$this->payload->error = TRUE;
			$this->terminate();

		} elseif ($exception instanceof Application\BadRequestException) {
			$code = $exception->getCode();
                        Debug::barDump(array('Error' => $code));//Pokud se chci ujistit, že mi to tudy chodí
			$this->setView(in_array($code, array(403, 404, 405, 410, 500)) ? $code : '4xx'); // load template 403.latte or 404.latte or ... 4xx.latte

		} else {
			$this->setView('500'); // load template 500.latte
			Debug::log($exception, Debug::ERROR); // and log exception
		}
	}

}
?>

2. ErrorPresenter zafungoval, 404.latte nenalezeno (stále se objevovala chyba 500 z Nette)
Taková hloupá chybička, ale hodnou chvíli mi trvalo, než mi to došlo (tedy až po výpisu přímo v Nette\Application\Presenter.php v metodě sendTemplate()). Zcela v souladu s konvencí musí být v mém případě (ostatní si cesty upraví podle nastavení) chybové templaty v souborcech app\FrontModule\templates\Error\4×x.latte, popřípadě app\FrontModule\templates\error.4×x.latte, nebo se musí nastavit jiné cesty pro robotLoader, případně použít kompletní cesta v setView().

3. Poslední drobnost – po dopsání výše uvedeného vymazat Cache

Editoval Martin (19. 3. 2011 22:28)

fak
Člen | 48
+
0
-

Mám stejnej problém a hází mi to exception do logu:

Page not found. Missing template ‚…/FrontModule/templates/Error/xx.phtml‘.

tj metoda renderDefault se vůbec nespouští. nechápu:(

EDIT:

pomohlo, když jsem natvrdo do Error presenteru vložil:

public function beforeRender(){
    parent::beforeRender();
    $this->setView('default');

}

Editoval fak (13. 4. 2011 13:18)

josef.sabl
Člen | 153
+
0
-

Mám stejný problém. Error presenter se vůbec nespustí. Aplikace je podle klasického skeletonu ve verzi 2.0 beta. Nepoužívám moduly.

bootstrap.php

<?php
Debugger::enable(Debugger::PRODUCTION);

$application = $container->application;
$application->errorPresenter = 'Error';
$application->catchExceptions = Environment::isProduction();
?>

ErrorPresenter.php

<?php
use Nette\Diagnostics\Debugger,
    Nette\Application as NA;

class ErrorPresenter extends Nette\Application\UI\Presenter
{
    /**
     * @param  Exception
     * @return void
     */
    public function renderDefault($exception)
    {
        if ($this->isAjax())
        { // AJAX request? Just note this error in payload.
            $this->payload->error = TRUE;
            $this->terminate();
        }
        elseif ($exception instanceof NA\BadRequestException)
        {
            $code = $exception->getCode();
            $this->setView(in_array($code, array(403, 404, 405, 410, 500)) ? $code : '4xx'); // load template 403.latte or 404.latte or ... 4xx.latte
        }
        else
        {
            $this->setView('500'); // load template 500.latte
            Debugger::log($exception, Debugger::ERROR); // and log exception
        }
    }

}
?>

V error.log není nic, kromě výjimky, která mě zajímá a kterou chci zachytit a oznámit ErrorPresenterem uživateli.

Pokud se pokusím odkázat na samotný presenter a zobrazit jej jako stránku (n:href=‚Error:‘). Aplikace hodí výjimku „Invalid request. Presenter is not achievable.“ Což je podle zdrojáků zřejmě žádaná akce, tzn. Error presenter by se neměl spouštět napřímo (Jen, jestli tím autor chtěl říci, že Presenter není dostupný, byl by lepší překlad „Presenter is not reachable“ nebo možná „available“ :-)

Pokud zakomentuju řádek, kde aplikaci „naučím“, že Error je její chybový presenter. Stránka s Errorem se bez jakéhokoli problému zobrazí.

Z toho usuzuju, že odkaz na presenter mám v aplikaci nastaven správně.

Jsem z toho docela zoufalej. Potřebuju nutně a nedaří se mi to vyřešit. Prosím o jakoukoli pomoc.

Editoval josef.sabl (12. 12. 2011 16:20)

bojovyletoun
Člen | 667
+
0
-

no jediný řešení asi bude odstranit řádek obsahující „ieva“.

josef.sabl
Člen | 153
+
0
-

bojovyletoun napsal(a):

no jediný řešení asi bude odstranit řádek obsahující „ieva“.

WTF? :-)

bojovyletoun
Člen | 667
+
0
-

no prostě se v nette frameworku smaž rádek obsahující ieva. Ale podle mě je tohle omezení čistě jen kvůli tomu, aby nešel spouštět EP jen tak pro nic za nic.

josef.sabl
Člen | 153
+
0
-

bojovyletoun napsal(a):

no prostě se v nette frameworku smaž rádek obsahující ieva. Ale podle mě je tohle omezení čistě jen kvůli tomu, aby nešel spouštět EP jen tak pro nic za nic.

Jo, to jsem pochopil. Ale to není přeci vůbec můj problém :-) Na tohle jsem narazil, když jsem se snažil testovat Error presenter, jestli neobsahuje chybu. A psal jsem to sem jako „důkaz“, že mám Error presenter správně nastavený, když samotný framework detekuje, že jde o Error presenter. A taky možná jako jemnou výzvu na opravu ne-angličtiny :-)

Můj problém je, že se Error presenter nespustí ve chvíli, když například v jiném presenteru zavolám throw new Exception(). Krachne mi to do error.phtml nebo jak se jmenuje ten soubor ponořený někde v hloubi Nette.

Možná se to tak má chovat nebo dělám něco špatně, ale nečekal bych to a lidi výše to taky očividně řeší.

Díky moc…

PS: Omylem jsem tě místo odpovědi dal nahlásit, tak když tě zabanánujou, tak víš, kdo za to může :-D

dodik
Člen | 10
+
0
-

Este stale sa nevyriesil problem s vlastnou 500 ?
Prebehol som vela postov s tymto problemom a stale to nieje nikde vyriesene.
Bezim na Nette 2.0.6 a mam nezmeneny ErrorPresenter.
404 mi funguje cez EP, ale pri 500 sa EP vobec nezavola (tak ako u vsetkych co tento problem riesia).

Nejake nove napady/riesenia?

Dakujem

woytam
Člen | 14
+
0
-

Provedl jsem přechod z verze 2.0beta na 2.0.6, provedl úpravy, zkopíroval ErrorPresenter a jeho šablony včetně @layout a nakonfiguroval config.neon:

common:
	nette:
		application:
			errorPresenter: Error

a zobrazuje mi to jak Error 400, tak i 500 – jen je třeba upravit šablonu u 500, aby se poznalo, zda se jedná o vlastní nebo původní šablonu, protože ta nenačítá layout.

EDIT
Týká se ručně vyhozených výjimek a zdá se, že některých dalších (PDO), ale všechny to nebere – Fatal error.

Editoval woytam (17. 11. 2012 13:48)

ajda2
Člen | 66
+
+1
-

Zdravím všechny,
měl jsem stejný problém a konečně sem ho vyřešil!

Error presenter mám ve FrontModule, to je v bootstrapu/config.neon potřeba nastavit takto

<?php
$container->application->errorPresenter = 'Front:Error';
?>

Bez dvojtečky na začátku. Cesta se bere vždy absolutně, ikdyž se výjimka vyhodí v jiném modulu.

Rodič Error Presenteru musí být zapsán absolutně s lomítkem na začátku:

<?php
namespace FrontModule;

use Nette\Diagnostics\Debugger;

class ErrorPresenter extends \FrontModule\BasePresenter
{...}
?>

Toto řešení mi funguje.
Je sice společný Error Presenter pro Front i Admin, ale to už je pro mě detail a budu řešit někdy jindy.
Opravdu stačí projít logy a zjistit, kde je chyba :)
Pak si nezapomeňte změnit šablony, ať si vůbec všimnete, že je použit správný presenter.

ziki
Člen | 2
+
0
-

Zdravím, mám podobný problém, taky se mi někdy nenačítá Error presenter, ale závisí to na druhu chyby – pokud použiju URL která neodpovídá ničemu v routeru, správně se spustí Error presenter a vypíše stránku 404.

Když ale udělám nějakou chybu jinde (např. v Homepage presenteru zavolám funkci, která není definovaná), místo Error presenteru se zobrazí defaultní Nette error stránka z libs/Nette/Diagnostics/templates/error.phtml. Nenapadá Vás co s tím ?

A druhá věc – pokud udělám chybu v komponentě a spustím to, kód stránky se vypíše až než dojde na zobrazní komponenty – zde se pak vypíše chyba. Je možné toto nějak ošetřit předem, aby pokud nastane chyba v některé z komponent se stránka vůbec nerenderovala a rovnou se přešlo na Error 500 ?

n.u.r.v.
Člen | 485
+
0
-

Ahoj, také mi nejde error presenter – když vyhodím vlastní vyjímku, hodí se chyba 500, ale ne ta z errorpresenteru

Errorpresenter:

<?php

use Nette\Diagnostics\Debugger;

/**
 * Error presenter.
 */
class ErrorPresenter extends BasePresenter {

    /**
     * @param  Exception
     * @return void
     */
    public function renderDefault($exception) {
        if ($this->isAjax()) { // AJAX request? Just note this error in payload.
            $this->payload->error = TRUE;
            $this->terminate();
        } elseif ($exception instanceof Nette\Application\BadRequestException) {
            $code = $exception->getCode();
            // load template 403.latte or 404.latte or ... 4xx.latte
            $this->setView(in_array($code, array(403, 404, 405, 410, 500)) ? $code : '4xx');
            // log to access.log
            Debugger::log("HTTP code $code: {$exception->getMessage()} in {$exception->getFile()}:{$exception->getLine()}", 'access');
        } else {
            $this->setView('500'); // load template 500.latte
            Debugger::log($exception, Debugger::ERROR); // and log exception
        }
    }

}

bootstrap:

<?php

// Load Nette Framework or autoloader generated by Composer
require __DIR__ . '/../libs/autoload.php';


$configurator = new Nette\Config\Configurator;
$configurator->setDebugMode(FALSE);
// Enable Nette Debugger for error visualisation & logging
$configurator->enableDebugger(__DIR__ . '/../log');
// Specify folder for cache
$configurator->setTempDirectory(__DIR__ . '/../temp');

// Enable RobotLoader - this will load all classes automatically
$configurator->createRobotLoader()
	->addDirectory(__DIR__)
	->addDirectory(__DIR__ . '/../libs')
	->register();
// Create Dependency Injection container from config.neon file

$configurator->errorPresenter = 'Error';
$configurator->addConfig(__DIR__ . '/config/config.neon');
$configurator->addConfig(__DIR__ . '/config/config.local.neon', $configurator::NONE); // none section
$container = $configurator->createContainer();
\Nette\Diagnostics\Debugger::$bar->addPanel(new SessionPanel($container->session));
Kdyby\BootstrapFormRenderer\DI\RendererExtension::register($configurator);

return $container;

config.neon:

common:
	parameters:

	php:
		date.timezone: Europe/Prague
		# zlib.output_compression: yes

	nette:
		application:
			errorPresenter: Error

		database:
atd...

Nevíte co s tím? díky

Edit: error presenter je v app/presenters/errorPresenter.php

Tepmlate je v app/templates/error/xxx.latte

Editoval n.u.r.v. (10. 7. 2013 14:32)

n.u.r.v.
Člen | 485
+
0
-

A když dám místo vyhození exception, tak redirect na error presenter, tak mi to hodí chybu Presenter is not achievable.

n.u.r.v.
Člen | 485
+
0
-

ááá teď koukám, že do logu se při vyhození vlastní chyby zapisuje toto: „An error occurred while executing error-presenter“

Co to je?

jiri.pudil
Nette Blogger | 1028
+
0
-

Co to je?

Máš v ErrorPresenteru nějakou chybu. Zkus v bluescreenu Laděnky najít sekci Caused by.

n.u.r.v.
Člen | 485
+
0
-

No našel jsem si ten Caused by a je tam označený řádek v BasePresenteru, kde vyhazuju tu vyjímku…

Editoval n.u.r.v. (11. 7. 2013 20:09)

jiri.pudil
Nette Blogger | 1028
+
0
-

V tom případě si myslím, že tvůj ErrorPresenter dědí od BasePresenteru a ten kód vyhazující výjimku (btw, první dlouhé, druhé krátké) se v něm vykoná taky. Jenže ErrorPresenter je poslední instance: když se v něm vyskytne chyba, Nette už ji nemá kam dál předat.

n.u.r.v.
Člen | 485
+
0
-

Mno error presenter je původní – na něj jsem nesahal (teprve se chystám), ale právě potřebuji ručně v base presenteru při jisté situaci vyhodit výjimku. Mno takže když zruším v error presenteru dědění od basepresenteru, tak by to mělo jít? Zkusím…

Editoval n.u.r.v. (11. 7. 2013 20:09)

n.u.r.v.
Člen | 485
+
0
-

jiri.pudil: Díky – bylo to tím děděním od basepresentru… dal jsem pak v error presenteru extends Nette\Application\UI\Presenter

a už to funguje…

simPod
Člen | 383
+
0
-

Co dělám špatně?

Boostrap:

$application = $container->application;
$application->errorPresenter  = 'Front:Error';
//$application->catchExceptions = !Nette\Config\Configurator::detectDebugMode();
$application->catchExceptions = TRUE;

ErrorPresenter:

<?php

namespace FrontModule;

use Nette\Diagnostics\Debugger;

class ErrorPresenter extends \Nette\Application\UI\Presenter  {

    /**
     * @param  Exception
     * @return void
     */
    public function renderDefault($exception) {
        if ($this->isAjax()) { // AJAX request? Just note this error in payload.
            $this->payload->error = TRUE;
            Debugger::fireLog($exception->getMessage());
            $this->terminate();
        } elseif ($exception instanceof \Nette\Application\BadRequestException || $exception instanceof Nette\Application\BadRequestException) {
            $code = $exception->getCode();
            // load template 403.latte or 404.latte or ... 4xx.latte
            list($module) = explode(':', $this->getPresenter()->getName());
            Debugger::fireLog($this->getPresenter()->getName());
            switch ($code) {
                case 404:
                    $this->template->title = "Stránka nenalezena";
                    break;
                default:
                    $this->template->title = $code;
                    break;
            }
            $this->setView(in_array($code, array(403, 404, 405, 410, 500)) ? $code : '4xx');
            // log to access.log
            Debugger::log("HTTP code $code: {$exception->getMessage()} in {$exception->getFile()}:{$exception->getLine()}", 'access');
        } else {
            Debugger::fireLog($this->getPresenter()->getName());
            $this->setView('500'); // load template 500.latte
            Debugger::log($exception, Debugger::ERROR); // and log exception
        }
    }

}

Vrací ‚Cannot load presenter 'Front:Error‘, class ‚App\FrontModule\ErrorPresenter‘ was not found in ‚…/app/FrontModule/presenters/ErrorPresenter.php‘.'

H0w4rd
Člen | 94
+
0
-

Řeším teď stejný problém, zkusil jsem vše, co tu bylo napsáno a nic nepomohlo. ErrorPresenter se vůbec nespouští a pořád se vrací default error stránka. Není něco v Nette 2.1.2 jinak? V error.log je jen záznam o té chybě, která se stala, ale nic o error presenteru.

Editoval H0w4rd (29. 4. 2014 12:52)

Tomáš Jacík
Člen | 146
+
0
-

Nette 2.2.3 a také jsem na to narazil. Když při vývoji nastane nějaká chyba, tak mi server hodí 502 Bad Gateway místo Tracy. Divné je, že to dělá jen při některých chybách. Při jiných ten presenter vpohodě najde.

castamir
Člen | 629
+
0
-

@TomasJancik: Jaký používáš ErrorPresenter?

@H0w4rd: já používám ErrorPresenter ze sandboxu a k tomu tento extension založený na hledání nejbližššího error presenteru (originální řešení bylo někde na tomto foru, už ale nevím kde).

Editoval castamir (13. 9. 2014 8:51)

gorgo
Člen | 1
+
0
-

Ahoj,
načte se mi sice 500.latte z errorPresenteru, ale pak se za stránku ještě přidá default error page z Nette\Diagnostics.
Pokud smažu cache, je to poprvé OK, ale při opětovném načtení stránky je to tam zase.
Napadá někoho, v čem je zakoúanej pes?

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

@gorgo

ale pak se za stránku ještě přidá default error page z Nette\Diagnostics.

asi behem provadeni error presenteru dojde k nejake chybe. Koukni se do log a tam to najdes

Tomáš Jacík
Člen | 146
+
0
-

@castamir Mam standardni ze sandboxu, bez extensions. Koukal jsem na nej a nevypada ze by v ne nejaka chyba mela byt.